Nélkülözhetetlen szülés előtt megtanulni

Írta: szilva1

2013.08.08.
17:32



Én több szülés élmény után (hüvelyi /császár, intim torna előtti/utáni), ki merem jelenteni, hogy nekünk, nőknek nélkülözhetetlen elsajátítanunk a gátizom megerősítő, regeneráló, karbantartó tornát, tehát a Kriston Intim Torna módszerét, még szülés előtt.

szules.jpg

Fontos, hogy ott is felkészüljünk a szülésre, ahol ez valójában megtörténik. Meg kell tanulnunk elengedni, lazítani vagy épp szorítani izmainkat és ezt kontroll alatt tartani. Mindemellett Andreával (a módszer megalkotója) és persze tréner társaimmal közösen, igen fontosnak tartjuk, hogy a tanfolyam keretein belül, megpróbáljuk visszaadni a Nőknek az Önmagukba vetett hitet, megértetni, hogy lehet könnyedén, szinte fájdalommentesen szülni és, hogy Jó Anya leszel... Mert ugye sok kérdés közül ezek is foglalkoztatják a kismamákat. Aki megkapta ezt a gyönyörűséget, hogy személyesen részt vehet a Teremtésben, az nem véletlen kapta meg: IGEN, KÉSZEN ÁLLSZ egy új életet megszülni és gondozni. Tehát a legfontosabb feladat kismamaként:
1/ hinni Önmagadban
2/ a zökkenőmentes szülésben
3/ a gyermek jól felnevelésében, hogy Te képes vagy rá.

A "jól" sem tökéletest jelent, csak elég jót. Ez is igen gyakori női tulajdonság, hogy megpróbálunk megfelelni mindenkinek és mindennek. Jó kislány, jó csaj, jó feleség vagyok és most meg jön a jó anya... Ebből kialakulhat egy nagy érzelmi csapda, amibe nem érdemes belemenni, mert nem kell a legjobbnak lenni, csak magunkból kihozni, amit lehet (ez az elég jó, ez az elegendő).

szules02.jpg
A kilenc hónapot azért kapjuk mi Nők, hogy legyen időnk feldolgozni az addig ért sérelmeinket, bánatainkat, haragjainkat... amit oly szívesen őrizgetünk. Most már le kell tenni, ne vigyük be magunkkal a szülőszobába! A tanfolyamon azt is megtanuljuk, hogyan „vegyük be a leszarom tablettát”. Szóval minden Nőnek szól és - a természeti népeknél ez természetes -, hogy zökkenőmentesen fog tudni szülni! - Hogyan tudod feldolgozni, befogadni?  Ezekről is szót ejtünk intim tornán, és sok más női- férfi dologról, miközben elsajátítjuk azt a gátizom megerősítő, regeneráló, karbantartó módszert, ami hozzásegít a könnyebb szüléshez és a szülés utáni gyorsabb regenerálódáshoz. Ne feledd, ezen módszer ismeretével teljesebb életet élhetsz és sok problémát, komplikációt elkerülhetsz!

A legközelebb induló tanfolyamokról bővebben itt tájékozódhatsz: TANFOLYAMOK!

Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam tréning intimtorna gátizom torna kriston intim torna kriston andrea női torna mészáros szilvia női gátizom hivatalos kit tréner kriston intim torna módszer záróizom torna

A bejegyzés trackback címe:

https://meszarosszilvia.blog.hu/api/trackback/id/tr445452467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása